Retrogenser og lue i julegave

I dag tenkte jeg å vise den skjønne genseren og lua Sigurd fikk av tante Elin til jul. Er den ikke fin (sånn bortsett fra at bildet er litt overeksponert..)?


Fargen er litt mørkere/blassere enn det som kommer fram på bildet. Blitz gjør sjelden underverker for farger..

Jeg har forelsket meg helt i dette settet og har brukt det så mye som mulig (sammen med de andre genserene - er jo viktig å bytte på :). Genseren er tykk og god, og lua er jo bare utrolig skjønn på snuppen. For øyeblikket har han fire forskjellige strikkegensere han bytter på, og nå som det har blitt varmt og deilig blir denne mindre brukt. Da er det jo greit at den er litt stor, for da passer den til høsten også :) 

Tenkte jeg skulle legge ut bilde av traktorgenseren Sigurd fikk av mamma til barnehagestart også (som vi også har brukt MASSE, og den er jo så god i alpakka), og den utrolig nydelige dressen Hilde Haugen strikket til ham i høst. Vi har fått så mye skryt for alt strikketøyet han har i barnehagen, så det må jeg bare få takket alle strikkeglade familiemedlemmer og venner om. Fantastisk, og jeg føler meg veldig heldig (Sigurd gjør nok det han også ;) )

Nå skal jeg gå og legge meg snart. I morgen blir det hjemmekontor på meg. Masse å gjøre, så da er det ålreit å sitte hjemme og konsentrere seg. Dessuten håper jeg på å få til en liten joggetur ute i sola hvis jeg ser at jeg rekker det før jeg må hente Sigurd. Gleder meg!

Én kommentar

Iselin Renée

13.03.2015 kl.12:56

den var fin :)

Skriv en ny kommentar

hits