Trollet mitt

Her kommer et bilde av lille trollet mitt med hale og det hele. Vi fikk låne en parykk som Trygve brukte i karneval når han var liten, men den synes Sigurd at var bedre som gulvpynt ;)

Jeg var litt usikker på om jeg ønsket å kjøpe et kostyme for at han skulle bruke det kun en gang, så da fant jeg ut at jeg skulle lage et enkelt et i stedet. Jeg lette litt på nettet og bestemte meg for å kjøpe "Kostymer til karneval" av Emma Hardy med 35 enkle kostymer man kan sy selv (nå ser jeg at boka plutselig har kommet på salg - fint at jeg betalte fullpris da, jaja..). Håpet var jo å lage et klovnekostyme fra boka, men etter at hele familien lå syke en uke før Trygve og jeg dro til Berlin ble det rett og slett ikke tid til det. Svigermor fortalte om hvordan hun hadde pimpet en selebukse så Trygve ble troll til karneval når han gikk i barnehagen, og dermed ble det den løsningen. Jeg brukte den grønn kordfløyelsselebuksa til Sigurd, klippet ut noen stoffbiter og sydde på. Halen lagde jeg av restegarn av Fritidsgarn og eskimogarn, og voila, så hadde jeg plutselig et lite troll :)


Lille trollet er klar for karneval i barnehagen

og så har Pingu vært så snill og vært modell for å vise framsiden av buksa :)

Helg enkelt, men jeg synes han ble veldig søt :) Dessuten var han den eneste i barnehagen som hadde noe hjemmelaget, så det er jeg fornøyd med (uansett hvor enkelt det ble..). Buksa passa jo så bra til troll, så det gjorde jeg saken mye enklere. Neste år kan det jo hende det er litt stas å kle seg ut, så da må jeg ta en titt i kostymeboka i god tid før karnevalet!

Jeg sa jo at jeg skulle legge ut disse bildene i går, men nå fikk det lille trollet feber etter barnehagen i går og ville bare ligge og sove på brystet mitt. Da er det litt vanskelig å gjøre noe annet, så treningen jeg hadde planlagt i går utgikk også. Får ta det igjen på torsdag! I dag er det badevask og i morgen skal Emma og jeg dra og se Barberen i Sevilla - gjett om jeg gleder meg! Det er lenge siden jeg så opera nå, så det er jeg litt spent på. Vi skal dessuten spise middag før forestillingen, og det blir så koselig! Gleder meg masse masse masse!

Ha en flott tirsdag! Vi skal kose oss masse her inne. Her snør det nå, så selv om vi er inne i dag så er det mye hyggeligere med snø enn med overskya, mørkt og regn ;) Vi har akkurat tegna litt, og Sigurd er rå på å kjenne igjen Ser, Oer og Aer (A-ene er fortsatt litt vanskelige da..). Morsomt :) Nå går det i yoghurt, så skal han vel snart sove tenker jeg. Vi prates :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits