Pene overganger når du strikker med flere farger

Jeg har lenge prøvd å finne ut av hvordan man unngår hakk ved bytting av farge i rundstrikk, og det er mange tips og triks på youtube. Jeg har likevel aldri funnet en som jeg synes var fin og ok å bruke, før nå. I dag har jeg derfor ikke tenkt til å vise noe jeg selv har laget, men vise en youtubevideo som viser nettopp hvordan du skal få en penere overgang når du bytter farge i strikketøyet. Enkelt og greit - dette må prøves!

Videoen kan du finne her.

Ellers var det utrolig deilig med langhelg til Berlin. Bare det å kunne våkne av seg selv litt over 7 og faktisk kunne bli liggende og dra seg helt til 07.30 - luksus! Ellers fikk vi med oss masse fint på de to døgnene vi var på tur, og masse god mat :) På søndagen traff vi dessuten kusina til Trygve og kjæresten og var på en ordentlig tysk frokost. Kjempedeilig, og veldig hyggelig.

Denne helge drar vi til mamma og pappa en tur for å feire mamma sin bursdag, og så er det slutt på helgeutfarten på en stund tror jeg. Det trengs! Jeg er litt etter på alle områder for tida, så gleder meg til å få litt orden på ting. Men først - mammas bursdag :)

Ha en strålende helg, så tenkte jeg å komme tilbake på mandag med et lite bilde av Sigurd sitt trollkostymet som han hadde på karneval i barnehagen i går.
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits