Sebralue

I sommer begynte jeg på en sebralua Sebastian skal få til 3-årsdagen sin (garnet kjøpte jeg i mai, så her er det langtidsplanlegging ute og går ;), men i mellomtiden har det blitt så mange andre småprosjekter, at selve monteringen ikke ble ferdig før i går. Lua var superenkel og rask å hekle med både garn (Eskimo) og mønster fra Drops (garnstudio.no), men fordi jeg hadde så veldig god tid ble monteringen utsatt. Men, nå er den montert, pakket inn og sendt sammen med et par andre småting, så da gleder jeg meg til å prate med småen etter at han har åpnet den :D (normalt ville jeg ventet til mottakeren har mottatt gaven, men siden han ikke er den som kommer til å stikke snuta si innom denne siden tenkte jeg å legge den ut her selv om den ikke har forlatt landet enda en gang).

Jeg synes den ble litt morsom jeg, selv om man kan diskutere om det er en sebra eller noe annet ;D (eller er det her man skal skrive lol? Er ikke helt inn i de forkortelsene der jeg..)

Nå er jeg nettopp ferdig med ukas tredje treningsøkt av fire planlagte. I dag ble det kun en kort oppvarmingsjogg før jeg trente styrke med fokus på de store muskelgruppene før jeg gikk 1 km nedvarming. Joggingen/gåingen var mest for å tilfredsstille treningsprogrammet jeg har skaffet meg på Endomondoappen på telefonen. Det koster 28 kr i måneden og du får et "skreddersydd" treningsprogram som passer formen din. Et lite spark bak for å komme igang med treningen igjen, og så langt så vel. Jeg har jo allerede holdt på en hel uke! (: p) Den er ikke helt optimal ut fra det jeg ønsker, siden den kun har to typer mål - å løpe en distanse raskere eller å kunne løpe en hel distanse (eks. 5 km, 10 km osv). Nå er ikke jeg av langdistansetypen og liker egentlig hardere og kortere intervaller (anaerobt) enn lengre seigere joggerunder og intervaller (aerobt), men det er jo verdt et forsøk. Kanskje jeg blir litt mer seig jeg og ;) Det eneste jeg synes mangler er styrketrening, så det må jeg da legge inn selv. Målet nå er å komme meg ut litt tidligere på kvelden, for ellers blir jeg bare sittende oppe for lenge før jeg får lagt meg.. 

Håper du får en strålende helg (uavhengig av været ;). Brodern og jeg skal på bowling i morgen, det gleder jeg meg skikkelig til. Det er så lenge siden sist! God helg :)

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits