Englekjede

I begynnelsen av oktober lagde jeg dette kjede til tante Elin til bursdagen hennes. Hun har tidligere fått noen øredobber med de samme lille perlene og små engler. Englene fikk jeg inspirasjon til å lage etter at jeg så noen som hadde laget slike på en stand på et marked en gang. "Sånn kan jeg også lage" tenkte jeg, og så tenkt så gjort. De er superenkle og veldig søte, også passer de til det meste avhengig av perlene som brukes.

I utgangspunktet hadde jeg hatt lyst til å ha en annen farge på de grønne perlene mellom de lilla (jeg så på både svarte og hvite) men jeg hadde dessverre ingen perler som passet, så da ble det turkise. Mulig jeg må ut å kjøpe meg flere perler nå altså (det finnes alltid en god anledning for å kjøpe mer hobbyting, hehe).

I dag føler jeg virkelig på "Ny uke, nye muligheter". Fordi vi stilte klokka følte jeg meg jo så opplagt når jeg sto opp i morges, og siden Sigurd ikke sto opp før jeg vekte ham 06.15 så hadde jeg en hel halvtime for meg selv hvor jeg kunne ordne meg og pakke tingene mine og det hele. Luksus! Jeg har virkelig stor tro på at uka blir bra! Nå skal jeg lage handleliste og så blir det storhandling for resten av uka (mandag er innført som handledag her i gården. Deilig å ha en egen handledag, så er det unnagjort :). Siden Sigurd og jeg drar en tur til Hønefoss for å feire Emma i helga blir det ikke store storhandlingen heller, bare middag for tre dager. Greit det var min tur denne uka.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits