Friskis & svettis

I går var jeg på Friskis & svettis-trening på Langhus. Jeg hadde i utgangspunktet tenkt til å dra forrige uke, men da fikk jeg så vondt i hodet at det utgikk (jeg har nesten aldri vondt i hodet, så da er det bare å høre på kroppen når det først kommer :). Jeg prøvde meg derfor første gang i går. Det er i utgangspunktet dans som står på planen på tirsdager, men i går hadde instruktørene byttet så det ble middels aerobic/gym i stedet. Litt skuffa over det, men det var deilig å få rørt seg. Det var en blanding mellom kondisjon og stryke, og det var virkelig bare middels. Så sånn bortsett fra armhevingene der jeg ikke tror jeg hadde klart veldig mange fler, så følte jeg meg utrolig sprek! I hvert fall i motsetning til treningssentertimer, der jeg ofte sliter med å følge med. Gikk derfra uten å føle at jeg hadde tatt ut alt.. men men. Jeg prøver meg på dans neste tirsdag og ser om jeg liker det bedre, så får jeg vurdere om jeg melder meg inn etter det. 

Jeg må jo her legge til at jeg var med på Friskis & svettis-treninger i Brüssel når jeg var der, og gårsdagens trening var et ordentlig flash back til den gang. Mye av de samme øvelsene og det samme opplegget. Morsomt at det var så likt :) 

Ellers ble det jo ikke så mye bedre med denne jobbstarten. Etter den litt amputerte mandagen måtte jeg være hjemme i både i går og i dag. Vel, det er vel det alle sier; Første år i barnehage er stort sett forkjøla. Tror aldri jeg har hatt så mange forkjølelser på rad på så kort tid (sånn bortsett fra da jeg begynte i barneparken når jeg var liten, kanskje?). Ikke at jeg klager. Jeg har bare vært småforkjøla og ikke hatt feber eller vært slapphet eller noe, så jeg føler jo jeg har sluppet lett fra det. Sigurd derimot har jo vært konstant forkjøla, tett og snørrete i snart 7 uker, stakkar. Håper han får et ordentlig immunforsvarboost nå, så vi slipper det senere ;)

Nå ser det forresten ut som han våkner igjen her, så da må jeg nesten avslutte. Avslutter her med et bilde av de flotte blomstene jeg fikk av Hilde når hun var på besøk her forrige onsdag. Så utrolig fine! Og så står de så flott fortsatt. Imponert :) (det kan kanskje ikke sies om selve bildet, men..)
2 kommentarer

Iselin Renée

22.10.2014 kl.10:48

Så fine blomster :)

Hilde

22.10.2014 kl.15:33

Spreke du! Og så flotte blomstene ble når de sprang ut! Jeg har hatt krysantemum i en måned, og jeg tror de andre der også kan stå lenge. Snitt eventuelt stilkene på nytt etter en uke, og bytt vannet. Så da har du forhåpentligvis blomster en lang stund! :-)

Cecilie

27.10.2014 kl.18:32

Hilde: Jeg har ikke snittet noe, men de står som bare det fortsatt. Kjempefine!

Skriv en ny kommentar

hits