Frøkortet spirer!

Her kommer det endelig et par bilder av spiren fra frøkortet :) Det har kommet to spirer med blader og en spire med gress. Hva som er ugress og hva som er frøkortet er jo ikke så godt å si, men spirer er det i hvert fall. Den ene spiren måtte dessverre gi tapt for en liten barnehånd her forrige uke, så nå står bare en igjen, pluss gresset.


Søt, ikke sant?

Så blir det bare spennende å se hva de blir til, og om de tåler de kalde nettene som er nå i slutten av august. Kanskje jeg må begynne å ta den inn om natta.. 

Dette innlegget skulle jeg egentlig legge ut i går, men så langt kom jeg visst aldri. Ettermiddagen/kvelden i går var ganske hektisk med middag, klesvask, klesbretting, kjøkkenvasking, intervalltrening og dusjing og phu, så var det senga.. I kveld har jeg ikke så mange ting på planen, så da fikk jeg jammen meg tid til å legge ut et lite bilde av spiren :) Når jeg nå ikke har så mye mer å gjøre i kveld (annet enn å vaske opp etter middagen), tenkte jeg jeg skulle prøve meg på hjemmelaget fotskrubb med peppermynteolje. Kanskje jeg må prøve den i morgen etter den planlagte joggeturen? Jeg vil selvfølgelig legge ut bilde her når jeg er ferdig med den (ellers kan du ta en liten sniktitt på oppskriften jeg har funnet her).

Og så lurer jeg litt på hva jeg skal gjøre med dette strikketøyet. Sebralua til Sebastian er nesten ferdig, jeg har bare ørene igjen (og å sy på knappeøynene), men nå finner jeg ikke det siste garnnøstet! Og skjerfet jeg holder på å strikke (snart ferdig) er sporløst borte. Hjelpes! Det må jo være en strikketøynisse som nisser bort strikketøyet mitt her. Og skjerfet som snart må være ferdig.. Jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre. Eskimogarnet til sebralua er for så vidt en smal sak, der kan jeg bare droppe innom Strikkedillabutikken på Oslo City på vei hjem fra jobb og kjøpe nytt, men med skjerfet er det en litt annen sak. Ikke får jeg dratt innom Oslo denne uka heller - i morgen er det kurs, på torsdag er det hjemmekontor og fredag skal jeg en tur til Trøndelag for å ta prøver. Hm.. jeg må tenke litt på den altså.

Og så til slutt - se på denne da! Den har jo vokst ut av alle proporsjoner. Supermegaplante (husker jo selvfølgelig ikke hva slags blomst dette er heller jeg..). Håper du har en flott start på uka, og så sees vi snart igjen :)


Ingen kommentarer

Hilde

27.08.2014 kl.16:32

Hehe, supermegacosmos! Pyntekorg, heter den på norsk, sånn egentlig. Du er travel, du, Cecilie! Får håpe frøkortspiren ikke er ugress, det vil vel vise seg til slutt. Og at du finner garn. Jeg er fortsatt alt for travel, pappa er her og pusser opp med oss, så det er ikke fred å få. Men vi snakkes snart! Klemmmmm!

Skriv en ny kommentar

hits