Bursdagskort med ekorn

Nei, nå er jeg lei av å vente på bildene fra proffkameraet til Trygve, så nå legger jeg ut de bildene jeg tok av kortene jeg lagde før bursdagen til Hilde og Espen. TIng tar litt tid her for tiden.. Det første kortet er altså kortet jeg lagde til Hilde og Espens bursdag 8. august. Kortet er laget av mønsterarkrester etter kurset med Finnabair på scrappetreffet jeg var på i Tønsberg i 2011 (guri, er det så lenge siden!). Nå fikk jeg endelig brukt det til noe :) Blomstene og ekornstempelet kjøpte jeg på salg på Panduro for en stund siden, mens silkebåndet er grønt bånd fra Søstrene Grene. Stempeltrykket har jeg farget med Promarkertusjene jeg kjøpte før sommeren, som du kan lese om her.

Jeg ble egentlig litt fornøyd med det kortet :) På innsiden skrev jeg en hilsen til bursdagsparet, samt et lite sitat fra Dante: Livet er ikke fullkomment uten venner.

Når jeg så skulle lage kortet til svigerbestemor hadde jeg et helt annet motiv i tankene, men etter at jeg ble ferdig med kortet over var det ekorn og brune blomster jeg var inspirert av, så da ble det det der og. De ble litt likere enn det jeg så for meg, men siden kortene ble levert til to helt forskjellige familier på hver sin side av Drammen gjør det jo ingenting :)Innsidne av kortet til Svigerbestemor.

Så hadde jeg altså laget de to første kortene på over et halvt år! Dessverre har jeg verken hatt ork eller tid til å lage noe som helst etter den helgen disse kortene ble levert, men jeg kjenner at jeg nå er litt inspirert igjen :) 

I går var jeg på dagstur til Rena, mens i dag sto Bergen på planen. Slitsomt, men veldig nyttig og interessant. Så kan man jo legge inn et par 11-timersdager når jeg om to uker skal ta 5 uker permisjon igjen ;) Neste uke er det kurs mandag og tirsdag og en tur opp til Trondheim på fredag, og så håper jeg at det blir litt roligere igjen. En spennende uke i møte med andre ord :) I går var jeg veldig sliten etter Renaturen, men i dag har jeg faktisk masse overskudd, så jeg tror jeg skal ut og jogge meg en rolig kveldstur før jeg skal spise litt nybakt julekake som Trygve har disket opp med (jeg er jo ganske heldig og da :D ).

Og så må jeg bare si det, for jeg gleder meg masse. Til helgen skal vi ha en hjemmehelg hvor jeg har tenkt til at lørdagen skal gå med til å handle inn til barnehagestart til Sigurd. Jeg gleder meg :D 

Så, neste gang lover jeg å gi en liten oppdatering på frøkortfronten (ikke at det har skjedd så mye mer, men jeg kan ta et bilde og vise). Så, til da - ha en flott torsdag! (forrige lørdag var vi forresten på selvplukk på Tomter gård og plukka masse mais, rødbeter, choccori (??) beter og gul- og rød løk. Anbefales på det sterkeste! Så masse godt og rett fra jorda (kan ikke bli så veldig mye mer kortreist, med mindre du har det i hagen!). Betene og løken har vi allerde prøvd oss på, og gleder meg til vi tar fatt på maisen. De ble fryst ned direkte når vi kom hjem, men det skal visst funke utmerket å koke dem direkte fra fryst tilstand. Ingen forvelling på de altså. Men nå - joggetur.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits