Promarkers og farging av stempel

I løpet av min kortlagingskarriere har jeg stort sett enten tegnet motivene mine selv eller brukt stempel og fargelagt med fargeblyaneter (jeg har prøvd meg bittelitt med aquarellfarger, men det har liksom aldri blitt noe stor suksess). Når jeg nå fikk litt penger av svigerbestemor og -bestefar til bursdagen min, og jeg kom over salg på Promarkeres fra Letraset på Panduro måtte jeg jo bare slå til:


Promarkers gavesett

Jeg har skjønt at det er sånne tusjer (Promarkers, Copic markers el.) som er tingen, og da må jeg jo bare prøve. Settet inneholder 12 farger, en blender, instruksjonsark og en tegneblokk med ark som ikke smitter gjennom (genial oppfinnelse forresten!).Å, som jeg gledet meg til å begynne, men etter å ha testet bittelitt på et ark fant jeg ut at jeg trengte litt mer enn bare det arket med instruksjon som fulgte med. Jeg tittet litt på Youtube og tenkte: Hm, dette så jo enkelt ut! Haha.. jeg har ikke en gang tatt bilde av mitt aller første mislykkede forsøk. Jeg fant nemlig fort ut at jeg måtte teste fargene litt før jeg satte i gang med fargeleggingen, og etter litt utprøving på et ark og en runde til med Youtubevideoer endte jeg til slutt opp med denne lille ekorntassen (fargelagt stempeltrykk):

Jeg må absolutt øve litt mer på skyggelegging og hvor skygger treffer - ikke bare rett fram akkurat det. 

Noen skjønnhetsfeil og litt utflytende tusjføring, men synes egentlig ikke det ble så alt for verst. Youtubevideoene jeg tittet på kan du finne her og her. Ellers finner du masse ved bare å søke på Promarker. Når jeg først var i gang og hadde ekornstempelet fremme lagde jeg likeså godt en til. Ekornene ble dekorasjon til to kort jeg lagde i forrige uke. Resultatet av dem skal jeg vise litt senere når Trygve har sendt meg bildene av dem :)  

Det var så lenge siden jeg hadde funnet fram kortlagesakene mine. Sånn bortsett fra invitasjonene til bryllupet jeg lagde i vinter har jeg ikke laget kort siden bryllupet til Stina og Morten i begynnelsen av februar. Jeg må absolutt gjøre det oftere! Nå har jeg jo til og med skaffet meg en hobbykoffert til å alle hobbysakene mine i (selv om arkene og litt annet småtteri ikke får plass). Fin ikke sant?


Hobbykoffert til alle kortlagetingene mine :)

Kofferten fikk jeg til halv pris fordi stroppen på toppen bare henger i noen få tråder, men det gjør ingenting. Nå er det enklere å bære alle sakene opp og ned fra kjellerboden, så da er det jo faktisk muligheter for at jeg kommer til å benytte meg av den litt oftere - det er mange bursdager framover :D

Så, det er det jeg har bedrevet den siste uka med. Sånn bortsett fra jobb, buss-for-tog-kjøring og leking med Sigurd. Det tar litt tid når man bare har en time eller to på kvelden å kose seg på, men men, sånn er det. Jeg ble ferdig til helga jeg. På fredag var vi i bursdagen til Hilde og Espen. Utrolig hyggelig og en bursdag helt etter mitt hjerte. Nydelig mat og hyggelig selskap - kan man ønske seg mer? På lørdag var det oldeforeldrene til Sigurd som fikk besøk og i går ble det besteforeldretid først i Lier og så på Åros. Veldig fornøyd med helga. I går fikk jeg til og med lagt inn en joggerunde ned til Lier E-verk, opp Ringeriksvegen opp til Kiwi ved rundkjøringen (ca. 2,5 km) opp opp opp, og deretter videre opp mot Trandby kirke (mer opp opp opp) før jeg løp ned til Lier bygdetun og tilbake til svigers. Tungt, men utrolig deilig. Fikk virkelig lagt inn litt bakkeløping der altså. Totalt 6,7 km, og det synes jeg er ganske bra til meg å være. Det ble en liten tøyestopp ved Kiwi før de litt brattere bakkene opp til kirka. Når jeg var kommet til toppen måtte jeg også gå ca. 100 m for å få igjen pusten, hehe. Jeg tok ikke tida, men det har jeg absolutt tenkt til å gjøre neste gang! 

Så er det bare å ønske dere alle en riktig god start på uka. Her regner det som bare det i dag, og nå er rørleggeren akkurat ferdig med å skifte dusjkaret i dusjkabinettet vårt (det var blitt litt sprekker, så like greit å få byttet det), så da er det bare å sette igang med hjemmekontor. Mange grunner til hjemmekontor i dag med andre ord, selv om den aller største grunnen er buss-for-tog og storinnrykk av mennesker tilbake fra ferie. Glad for hjemmedag i dag altså!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits