Når har jeg sådd frøkortet mitt

Til bursdagen min fikk jeg et søtt lite kort av Rebekka, som hadde vært i India.

I tillegg til en hyggelig hilsen var det en litt overraskende beskjed på baksiden:

Så da måtte jeg jo bare prøve å så/plante kortet. For en morsom idé! (er det forresten lov?..). Jeg tok fram det jeg trengte og satte igang og hadde i litt leca-kuler i bunnen av potteskjuleren (det står jo "keep moist") og putta jord oppi potten i gode monn.Men når jeg skulle plante kortet - oh no!

Jaja, det var ikke annet å gjøre enn å finne fram litt større skyts, og da passa det fint oppi :)

Nå står kortet på bordet i solsteika og vannes hyppig i varmen. Jeg er absolutt spent på om det kommer til å spire, og hvis det spirer - hva slags planter er det? Spennende spennende! Følg med på fortsettelsen (når det evt. kommer noe levende ut fra kortet :). Jeg kan jo si at en skjære (eller kråke eller et eller annet) allerede har prøvd å stjele kortet. Vi fant det igjen ved pionen, så da var det bare å plante det på nytt. Nå håper jeg det får ligge i fred.

Nå skal vi kose oss med hemmalaget jordbæriskrem. Isen var egentlig planlagt i helgen når Gunnhild var på besøk, men noen (undertegnede) klarte å varme ismassen for mye så eggene koagulerte. Blir ikke mye is av det, så da ble det i går i stedet. Restene inntas nå :D

Vil med det si takk for i dag med denne lilla skjønnheten som har valgt å hilse på oss i det siste. Dessverre har den fått lus, så det må jeg se om jeg får gjort noe med. Noen som vet hva det er? Pappa har fortalt meg det, men gullfisken her husker ikke..


Utrolig flott, ikke sant?

Ingen kommentarer

Hilde

29.07.2014 kl.23:10

Oj, den var fin! Men jeg vet heller ikke hva det er. Håper kortet spirer! :)

Skriv en ny kommentar

hits