Hjemmelaget is

Phu.. her renner vi bort alle mann (selv om det ble litt mer levelig nå etter tordenværet her..) så hva er vel da bedre enn en liten bolle iskrem eller sorbet i solsteika? Jeg har tenkt lenge på å kjøpe meg iskrembollen til Kenwoodmaskina, og siden jeg fortsatt hadde litt penger igjen fra bursdagen min, bestemte jeg meg for å utvide kjøkkenbeholdningen litt :)

Den siste uken har vært litt preget av varmen kan du si. Det har blitt:

- en iskake ala mamma (som jeg har lært at er en parfait ifølge min nye flotte iskrembok :) ), oppskrift på den har jeg lagt ut her. Jeg brukte bare 1/2 dl sukker, og det funket helt utmerket, så ingen grunn til å bruke en hel dl der altså. 

- hvit sjokoladeiskrem (fra boka Hjemmelaget is av Elisabeth Johansson)

- bringebær- og mangosorbet med bringebær fra hagen (også fra Hjemmelaget is-boka) 

Nam! De første oppskriftene fra Hjemmelaget is innfrir absolutt til forventningene, så jeg gleder meg til fortsettelsen. Jeg har blant annet sett meg ut en peppermynteiskake som jeg har veldig lyst til å prøve meg på (kanskje neste helg når mamma og pappa kommer på besøk?). 

I dag begynte jeg dagen på treningssenteret på jobb med en skikkelig intervalløkt på tredemølla, og det var skikkelig deilig. Jeg orker ikke jogge ute når det er så varmt som det har vært de siste dagene, og nå i kveld blir det vasking og ordning her før Gunnhild kommer i morgen. Dessuten har vi en del jordbær som har blitt litt gamle, som skal bli sorbet, så da ble det trening på morgenen i dag. Jeg har et mål om å trene 3 ganger i uka, så da må jeg jo bare gjennomføre! (nå blir det to ganger denne uka rett og slett fordi vi får besøk i helga). 

I morgen blir det hjemmekontor på denne jenta, det skal bli litt deilig. Har kjent at det var litt hardt å starte på jobb igjen etter ferien, selv med to timer ammefri om dagen.. Det kommer seg nok når jeg kommer meg litt i siget igjen, og det ikke er sydenvarmt ute.. 

Ha en fortsatt fin kveld!

Ingen kommentarer

Hilde

24.07.2014 kl.23:28

Det så ut som masse god is! Imponert! Hils Gunnhild masse og kos dere i helga :)

Skriv en ny kommentar

hits