Hagebonanza

På grunn av det fine været som har vært de siste ukene har det rett og slett eksplodert i hagen. Så mye fint, og sååå mye grønnsaker som kommer! Gleder meg masse til de blir modne :)Engelsk rose som vi fikk av Hilde og Arnstein i bryllupsgave. Er den ikke flott? Og så lukter den så godt :)

Til sammenligning kan du se bilder av hvordan det så ut når vi planta i drivhuset her. Alt annet enn timianen trives helmaks der inne. Det der kanskje ikke sånn ut, når tomaten prøver å stikke av (hvis du ser nøye etter er den på vei ut av drivhuset oppe i venstre hjørne..), men den kommer med massevis av blomster og tomater :D Det er hele tre paprikaer som kommer (imotsetning til at jeg kun fikk blomster i fjor), auberginen har opptil flere blomster og agurkplanta spyr ut agurker, så jeg må gå og plukke stadigvekk slik at vi i hvert fall får noen få hele store agurker. :D

Vi har dessuten fått fem flotte tomatplanter av Hilde H. som vi plantet utenfor drivhuset. Her kommer det også massevis av tomater på. 

Nei, nå skal Sigurd og jeg benytte oss av finværet og komme oss på stranda. Planen er å sykle, og det er nesten samme vei som til barnehagen, så da får jeg testet den vegen også. Hans første strandtur, så det blir bra :) Tror nok ikke vi blir så lenge, for det er ganske varmt, men en liten vassetur må vi jo få til. Ha en strålende lørdag!

Og til slutt, se hva som skjedde i morges.. hulk. Den ene "hempa" til ampelen røk rett av og hele potta ramla i bakken. Jaja, da blir det pottetåre på trappa i stedet. Kanskje like greit, for det viste seg å være en oppreist tåre jeg kjøpte - passer bedre i potte enn i ampel da :)
Én kommentar

Hilde

20.07.2014 kl.14:36

Så mye fint, da, du! Håper dere fikk en fin strandtur!

Cecilie

21.07.2014 kl.18:42

Hilde: Stranda var topp. Kjempestas å sitte i vannkanten å plaske :)

Skriv en ny kommentar

hits