Lapper

I går kveld koste vi oss med gode gammaldagse lapper. Skikkelig barndomsminner det der, og veldig enkel kveldsmat :) 
Oppskrift (til 10 - 12 lapper)

2 egg

1/2 dl sukker (du kan tilsette mer sukker dersom du ønsker søtere lapper)

2,5 dl kefir

4 dl hvetemel

1 ts bakepulver

1 ts vaniljesukker

Bland alle ingrediensene sammen og rør til en glatt røre. Ikke rør for mye, da blir røren seig. La røren svelle i 15 - 30 minutter.

Stek lappene i en forvarmet stekepanne (eller takke hvis du har det - det ønsker jeg meg..) til røren størkner på toppen, vend og stek litt på andre siden. Nyt!

Lapper smaker veldig godt med brunost på :) Ta en ekstra god titt på tallerkenen forresten - vi har tatt i bruk det nye serviset vi fikk av mamma, pappa, tante Elin og onkel Arne i bryllupet :) Flott, ikke sant?

I dag hadde jeg store planer om å vise hagen og drivhuset og den bugnende gleden den nå har blitt, men det har vært overskyet i hele dag og nå kom det nettopp et regnskyll. Jeg vil heller ta litt bilder når det er fint vær og drivhuset tar seg ekstra godt ut (det må jo se bra ut, eller hva?), så det får vente enda litt til.

I morgen skal vi på en liten sykkeltur med sykkelvognen vi fikk til bryllupet. Trygve og Sigurd har allerede prøvd den en liten tur, men i morgen blir det en litt lengre tur så det blir spennende. Gleder meg til en liten familieutflukt :) Ha en fortsatt flott tirsdag og kos deg med lappene!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits