Bananpannekaker til frokost

I dag startet jeg dagen med bananpannekaker. Når Sigurd la seg for å sove litt etter et par timers aktivitet på morgenkvisten satte jeg meg ned og leste litt i Shape up som har blitt liggende alt for lenge. Jeg kjøpte det i slutten av mai, men så har det skjedd så innmari mye, så jeg har rett og slett ikke rukket å lest i det. Det gjorde jeg noe med i dag, og fant oppskrift på bananpannekakene som et tips til enkel frokost. De så skikkelig gode ut, så det måtte jeg jo prøve.

Det er så enkelt som at man moser en banan med en gaffel, blander det sammen med et egg og steker som pannekaker. En banan og ett egg per person.


Når jeg hadde stekt dem var jeg ikke helt sikker på om jeg synes jeg så likeheten med bildet i bladet..

Men men.. det kan ikke alltid være perfekt, hehe. Jeg skar noen jordbær i to og hadde på, så så det litt mer innbydende ut.

Det ble en frisk og god start på dagen, men jeg tror jeg falt mer for pannekake nr. 2 som jeg hadde brunost på. Det passet fantastisk godt med smaken av omelett med banan (og det er vel det det egentlig er også). Pannekakene var så enkle og gode at dette kommer til å gjentas!

Nå er jeg altså hjemme igjen fra hyttetur. Det har vært helt vidunderlig med et avbrekk etter to hektiske uker med ferie, men det er også ganske deilig å være hjemme igjen. Sånn bortsett fra høljregn natt til tirsdag og store deler av tirsdagen, hadde vi fantastisk vær. Det ble en topptur på onsdag, Maihaugen på torsdag og en rusletur på fredag. Planen var å ta en 12 km lang tur til og fra Pellestova på fredagen, men på grunn av varmen droppet vi det og gikk heller ned til Nordseter og kjøpte oss is :)

De siste tre ukene har det dessverre vært litt dårlig med aktivitet, særlig siden det ikke ble så mye tur som jeg hadde sett for meg på fjellet heller. Det var derfor helt vidunderlig å ta seg en rolig joggetur nå for litt siden. Med fem korte sprintløp med utsikt over den gulnende åkeren kjente jeg at energien kom krypende. Uten tanke for tid eller hastighet jogget jeg den vanlige runden min og bare tok det som jeg følte for - anbefales på det sterkeste innimellom! Nå er jeg virkelig klar for å starte den siste ferieuka mi, og håper jeg får gjort litt av de tingene jeg har planlagt jeg skal gjøre fremover. Gleder meg til å sette igang!

Når vi kom hjem i går hadde hagen eksplodert! Det er helt tydelig at det har vært fint vær i hvert fall. Jeg vil vise dere litt senere, så følg med. Morellene var også akkurat modne - perfekt timing! Kan man få bedre lørdagsgodt?


Mmm, naaaam (sitat: Sigurd)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits