Bursdagsgaver

For snart to uker siden kom disse herlighetene dumpende ned i postkassa. Bøkene bestilte jeg etter at jeg fikk dem i bursdaggave av Trygve. Den ene er Hjemmelaget is av Elisabeth Johansson og den andre Ispinner av Nicole Emson. Masse gode saker :) Bøkene bestilte jeg fredag ettermiddag 19. juni på norli.no og fikk dem i posten mandagen etter. Utrolig rask levering, og så var det i tillegg gratis frakt. Bra Norli!Og så fikk jeg jammen Den store kakeboka av Sverre Sætre av Hilde og Espen :)

Gleder meg sånn til å prøve ut noen oppskrifter i disse bøkene. Det har skjedd så mye de siste ukene at jeg knapt har rukket å sett i dem, men det skal det bli en ordnings på når jeg kommer tilbake fra hyttetur.

I dag har det gått i ett hele dagen her fra morgenen av, sånn bortsett fra at jeg sov litt når Sigurd hadde morgenluren sin. Vi har pakket og er nesten helt klare til å dra i morgen tidlig. Planen er å dra til Lillehammer etter at Sigurd har spist frokost - så sånn i åttetiden. Gleder meg til en uke på fjellet, på tur og på hytta. Ingen uromomenter, ikke internett, ikke TV. Bare kos, ro og sjokolade :D Og så har jeg nettopp funnet fram litt garn og pinner, så nå må jeg bare finne et mønster også. Jeg kan jo ikke dra på fjellet uten strikketøy.. (sebralua er snart ferdig, så den tror jeg skal få bli hjemme).

Trygve har akkurat laget undervanningskasser til tomatene vi fikk av Hilde H. til bursdagen vår, og det var absolutt på tide, så nå er jeg ikke redd for at de kommer til å dø før vi er tilbake heller. Både jordbæren, paprikaen, agurken og tomaten kommer med frukt nå, og squashen har akkurat blomstret. Gleder meg til å smake på (satser nemlig på at de bruker litt mer enn en uke på å bli ferdig modne). Det eneste som er litt synd med å reise bort på sommeren er at det er nå blomstene er på sitt peneste (mange av dem i hvert fall), men det er vel tid nok til å titte på dem når jeg er tilbake også.

Til slutt vil jeg vise bursdagsgaven jeg fikk av tante Elin og onkel Arne. To strikkede kjøkkenkluter og en flott vase fra Hadeland glassverk. Kjøkkenklutene er veldig gode og myke og er helt fabelaktige på kjøkkenet. Jeg har fått noen før også, og har blitt utrolig glad i dem. Kanskje jeg må strikke meg noen selv også etter hvert. Den med hjerter har nettopp blitt brukt til å tørke kjøkkenbenken etter middag ;) Muggen er en liten mugge (4,5 dl) med jordbærmotiv. Er den ikke utrolig søt? Jeg måtte bare bruke den, så jeg tok den med til vennefesten etter bryllupet og brukte den til vaniljesaus til jordbæren og geleen. Jeg skal huske å legge ut et bilde av det når jeg får bildene av brodern. Ha en flott sommeruke, enten du er på ferie eller fortsatt jobber. Kos deg!
Én kommentar

Liv B. K.

05.07.2014 kl.23:03

Jeg har ikke kikket på alle bøkene, men Den store kakeboka har jeg gått gjennom, og den er virkelig fin. Gode tips og grunnoppskrifter. Rett og slett en brukandes bok - gled deg! God tur til Nevelvatn :-)

Cecilie

12.07.2014 kl.20:31

Liv B. K.: Takk takk, vi hadde en flott tur. Sigurd koste seg og lo seg nesten glugg i hjel av sauene :) Nå har jeg en uke ferie til, så nå skal jeg se litt på den kakeboka.

Skriv en ny kommentar

hits