Ansiktsløft til plattingen

I dag har hele familien vært og handlet blomster til plattingen. Turen gikk til Bauhaus halv ti i morges for å rekke alt vi planla i dag. Det ble Bauhaus i Vestby siden Trygve skulle ha noen materialer for å lage myggnetting til barnerommet (jeg er litt redd for at det skal komme inn veps eller slike ting om natta så da skal han fikse :D ). Det endte med masse fine blomster, jordbær, en paprikaplante og timian, oregano og kruspersille til alt for mye penger. 


Dagens fangst

Siden dagen startet ti over fem i morges for min del, ble det en liten hvil før vi plantet ut. En rød knollbegonia og en lilla og hvit alstromeria hybrid fikk plass i potter på trappa og to ganske ulike fuchsiaer (tårer) fikk plass i ampler under verandaen til naboen. Disse skal få litt annen plassering etter hvert.

Paprikaen, timianen og kruspersillen fikk plass i drivhuset, mens oreganoen og jordbæren plasserte jeg i blomsterbedet. Bedet mangler dessverre fortsatt litt planter, så det må jeg få fikset opp i når jeg får tid.

Til slutt vil jeg vise hele plattingen. Den har blitt så bra! Jeg er så heldig som har fått en så fin uteplass, og ikke minst en mann som har laget den til meg (eller oss da..) :D Kvelden gikk unna med kjempehyggelig grillbesøk. Sigurd sovnet som en stein kl. 18, så da hadde vi litt voksentid etter det med is og skravling. Veldig koselig :) men nå har det blitt alt for sent igjen. I morgen skal jeg jobbe litt for å jobbe inn en dag til vi skal på hyttetur, så det blir litt kontortid på meg i morgen. Håper du kan kose deg ute i sola i morgen! Fortsatt god helg.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits