Tre bryllup og ingen gravferd ;)

Siden siste helgen i mai til siste helgen i juni har kjæresten og jeg vært i totalt tre bryllup, sånn i kontrast til at jeg før det kun har vært i ett bryllup (hvor jeg i tillegg var forlover). Fantastiske mennesker som giftet seg alle seks, og så forskjellige bryllup at det hele bare ble en gledelig opplevelse :)

#1 Hilde og Espen

Vi var 8 stk som gikk sammen og spleiset på gave, og jeg tok på meg oppgaven å lage kort. Jeg tenkte at det koseligste jo er når alle skriver en liten hilsen hver. Siden vi var hele 8 stk ble det jo litt trangt på et lite kort, så jeg valgte derfor å gå for at alle lager en liten hilsen hver, så lager jeg noe å putte det opp. Her er resultatet (og ikke så aldri så stolt over den ;)

Bryllupet var et fantastisk nasjonalromantisk stykke historie på det flotteste av alle nasjonalromantiske steder - Jotunheimen. Vielsen var på Beitostølen med mottakelse på Gjendesheim. Alt jeg kan si er tusen takk for at jeg fikk være med, og jeg bøyer meg absolutt i støvet. Nydelig brudepar, nydelig omgivelser, nydelig vær. Rett og slett en nydelig dag!

#2 Kristine og Thomas

Kristine og Thomas fikk et søtt lite kort fra familien Helgerud/Blørstad. Her var jeg mer følget til Trygve, men det var en flott dag med et nydelig brudepar, fantastisk mat og flotte lokaler :)

 

#3 Min bror og svigerinne

Et par uker etter Kristine og Thomas sitt bryllup dro vi så til Canada og møtte tassen, som ble 7 mnd når vi kom :) Det var kjempefint å se Bjørnar igjen, alt for lenge mellom hver gang. Dessuten var det fint å komme seg unna regnet her hjemme til en flott sommer i Canada (ikke var det alt for varmt heller - nydelig!). Hele familien på tur :) Jeg var også brudepike og fikk meg til og med både manikyr, pedikyr og oppsatt hår. Gøy! Trygve og jeg endte opp med gavekort til brudeparet, ettersom det var litt vanskelig å drasse med seg en stor gave fra Norge, og når vi først var i Canada var det enkleste å gi et gavekort. Et gavekort er likevel litt kjedelig (tenkte jeg) så da lette jeg litt etter inspirasjon på nettet. Jeg fant et par, blant annet en som hadde laget en bryllupskoffert til brudeparet hvor de kunne oppbevare minner og taler og det hele fra mottakelsen, og en annen som hadde laget et lite ekteskapskit med noen småting oppi. Jeg satte de to sammen og lagde en egen ekteskapskoffert, bare med masse mer ting oppi. Gøy! Jeg koste meg masse, og Søstrene Grene har en hel haug med morsomme (og ganske mange ubrukelige) ting, hihi. Jeg gikk derfor litt amok inne i butikken deres. Kortet laget jeg sånn at det passet til kofferten, og totalt brukte jeg opp en pakke røde og en pakke hvite roser, en pose med hjerter og et helt ark med klistremerker. Her er da resultatet:


Det som var oppi kan jeg vise en annen gang, ettersom jeg ikke har bilde av det på dataen min (og kjæresten har stukket av til fjells for øyeblikket :P)

Så håper jeg på bedre vær for dere alle, jeg vil i hvertfall bruke utemøblementet mitt i hvert fall en gang til før det blir høst ;)
God natt!

(en liten oppdatering på håndarbeidsfronten sånn ellers. Jeg er ferdig med gardinene til mamma (og pappa..), men de tok jeg jo aldri bilde av, så nå er jeg igjen i gang med kjolen jeg begynte på i høst. Gleder meg til jeg får litt tid til å forstette på den! Tata til neste gang)

 

Én kommentar

Hilde

24.07.2012 kl.19:17

Mye fint! Jeg vil se bilder av deg fra Bjørnars bryllup, jeg ;)

Skriv en ny kommentar

hits