Lenge siden..

Nå var det visst lenge siden jeg har lagt ut noe her, ja.. i månedsskifte september - oktober var jeg på scrappetreff i Tønsberg. Jeg vant treffet i en konkurranse jeg var med på inne på forumet Casakreativ (har visst snakket om dem før også, ja..hehe). I tillegg var jeg med på to kurs - et kurs hvor jeg lærte å  brette to typer kort (morsomt) og et hvor jeg lærte å lage to layouter med bilde. Jeg har ikke laget så mange layouter (LOer) før, siden jeg ikke lager album på den måten, men det er jo fantastiske veggbilder! Morsomt var det i hvertfall. I tillegg lagde jeg flere kort for meg selv. Helgen var en liten terapioase i all jobbingen, og jeg syntes nesten det var gøy igjen :)

Her kommer et lite utvalg av det jeg lagde (ingen av kursobjektene kommer med i denne omgangen, siden jeg ikke har bestemt meg for hvem som skal få dem enda ;)

Først ut er bursdagskortet til min kjære tante Elin. Rammen som kaninen titter ut fra vant jeg på treffet (stempelet, altså). Ellers brukte jeg min nyinnkjøpte akrylmaling og malte på som bakgrunn (gøy!), og blomstene fikk jeg på kurset hvor vi lagde LOer. Mye nytt med andre ord :)

Dette kortet er inspirert av en utfordring i bladet Ett trykk fra juni. Jeg kjøper aldri de bladene (de er jo så dyre!). Jeg har tidligere fått ett fra min tidligere omtalte tante, også kjøpte jeg da altså dette bladet før jeg dro på treff. Et kort med litt unormale mål, men gøy det og :) Grønn bruker jeg heller ikke så mye, og siden jeg ikke har så mange grønne ark (kortbasen i grønt var også nyinnkjøpt til treffet) så tok jeg fram skog/jordfargene i akrylmalingssettet og malte i vei.  Blonden er også ny, blomstene fra LO-kurset, og trolljentestempelet kjøpte jeg på panduro på salg i sommer og har ikke fått brukt det før. Kortet ble overlevert som et Bli-frisk-kort til mamma i helga :)

Dette kortet var det mønster på i Ett-trykk-bladet, og da måtte jeg jo prøve :) Dragen er klippet ut fra et mønsterark jeg har og som jeg aldri får brukt. Kortet ble forært min bror når vi feiret bursdagen hans. (Det ligger fortsatt hjemme hos meg siden han glemte det igjen i bilen, kjekt, for jeg glemte å ta bilde av det..)

Og så lagde jeg en liten kurv/boks (også oppskrift i Ett trykk). Kjempemorsomt å lage, og egentlig ganske enkelt. Heldigvis hadde jeg to ark med samme mønster, sånn at både kurven og lokket var i samme mønsteret :)

Det var Emma som var så heldig å få boksen, med twist oppi, i bursdagen sin (ok, den er ikke før neste uke, men hun feiret den i helga. Kjempetrivelig med middag, prating, fnising, strikking og ansiktsmaske - lenge siden jeg har hatt det så hyggelig :). Og her er altså resultatet med innhold.Og nå sitter jeg ogs er ut på en vakker solnedgang og tenker at livet begynner å se litt lysere ut, selv om det begynner å bli både mørkere og kaldere ute. Er ikke høsten egentlig en fantastisk årstid? Det har jeg ofte tenkt, når det er fint vær vel å merke ;) Nyt den du også, det er ikke vanskelig! Så må jeg takke så mye for at du stakk nesa innom for å se på alt jeg finner på.

Nå har jeg dessuten begynt å sy meg skjørt. Jeg kjøpte Syboka av Mari Melilot med innføring i hvordan man syr, ulike mønstre og måter å personliggjøre plaggene. Gøy, så får vi bare se hva det blir til slutt :)

Én kommentar

Hilde

20.10.2011 kl.12:29

Mye moro! Likte spesielt boksen, mange fine detaljer :)

Skriv en ny kommentar

hits