Bursdagskort på Norges tak :)

I begynnelsen av august var vi en gjeng på 11 stk som var på fjelltur i Jotunheimen med stasjon på Spiterstulen. Først gikk vi opp på Glittertind. Vi kom dessverre bare nesten helt til topps, siden det ikke lenger var snø på breen på toppen, og vi ikke hadde med stegjern. Det ble derfor en labbing nedenfor breen og toppen i tåke og vannrett sludd og kaldt. Da var det deilig å komme ned til Glitterheim og labbe tilake gjennom dalen tilbake til Spiterstulen.

Søndagen det opp på Svellnosbreen = eventyrbreen. En helt fantastisk opplevelse med gigantiske sprekker og finurlige veivalg. Godt fornøyd med dagen, selv om det begynte å regne. En gjeng skulle hjem søndagen og gikk derfor opp i otta for å oppleve breen før de måtte hjem. Espen, som skulle hjem, hadde bursdag på mandagen, og dette lille kortet ventet på ham når han kom til bilen sammen med litt kake på vei hjem :)

På mandag var det også Hilde sin bursdag, og vi våknet opp til helt fantastisk morgen og labbet av gårde oppover fjellsiden oppover til Norges tak. Når vi kom til Keilhaustoppen (2400etellerannet moh) så vi Galdhøpiggen liggende innhyllet i en sky mens vi hadde strålende sol. Et lite nederlag, men vi labbet videre oppover. Når vi kom på toppen, innhyllet i tåke, tok vi av oss sekker og kledde på oss og begynte å ta bilder, og tror du ikke skylaget åpnet seg på mirakuløst vis foran føttene våre så vi fikk den mest spektakulære utsikten? Helt fantastisk! Du har nok vært snill pike Hilde :) Og da dro Stina opp kake og Cava, og jeg fant fram bursdagskortet:

Håper det var en bursdag hun sent vil glemme :)

2 kommentarer

Daisy o Carl

16.09.2011 kl.01:01

Ellen

28.09.2011 kl.21:32

Hei, så på treningstråden på CASAkreativ at du skal bade på lørdag. Er det i sjøen? Det driver nemlig jeg med også! Så herlig med fjelltur, høsten er en god tid!

Skriv en ny kommentar

hits