En liten oppdatering etter sommeren :)

Så var sommerferien over, og det har jo blitt et par kort i det siste. Etter at Hilde, Emmy og jeg dro fra tante Elin og onkel Arne dro vi innom Trondheim, og jeg dro innom min grandonkel Henry en tur. Jeg var på besøk hos ham med jevne mellomrom når jeg bodde i Trondheim, så jeg synes det var på sin plass å besøke når jeg først var i nærområdet :) Han fikk et kort med engel på. Det ferskenfargede bladet i bakgrunnen har jeg klippet ut selv hvor jeg har brukt kirigami, som det heter så fint. Jeg fikk et sett av brodern og Jenna til bursdagen min med instruksjonsbok og papir. Her er det litt tilbake til barnehagen hvor man bretter sammen papir og klipper, og får flotte figurer. Morsomt, og det ble jo en flott bakgrunn :) (fargene på arkene var litt vanskelig å kombinere med kortlaging synes jeg, men det er jo ingenting i veien for at jeg kan kjøpe andre farger..)
Det var et av flere kort jeg har laget den siste tiden. Nå har jeg også et håp om at jeg skal bli ferdig med sokkene til Helene (de passer perfekt inn i fargealongen på CasaCreativ denne måneden med turkis, så jeg må jo bli ferdig ut august), for så å strikke på et flott babysett til min kjære lille ufødte nevø, også har jeg jo alltids jakka mi, som jeg igjen håper jeg kanskje kan få ferdig til høsten :)


Da håper jeg alle har hatt en trivelig og fantastisk sommer. Jeg tøffer av gårde til Akershus festning på omvisning der senere i dag sammen med en kollega fra jobb. Det tror jeg kan bli spennende og hyggelig :)

Takk for at du tok turen innom.

Én kommentar

Hilde

14.08.2011 kl.20:30

Fint kort! :) Og håper omvisningen ble bra! :D Ogogog, takk for sist! ;)

Skriv en ny kommentar

hits