A little birdie told me..

I en veldig så hektisk periode har jeg da tid til å vise kortet Gunnhild fikk til bursdagen sin :) Bursdagen var for lenge siden, kortet ble laget for lenge siden, men ble først gitt til rette vedkommende forrige tirsdag (bare nesten en mnd for seint :S )

Men, kortet med gave ble overrekt personlig, så jeg håper jeg fikk et plusspoeng for det :)Motivet og teksten er fra et mønsterark jeg kjøpte for gavekortet jeg fikk av svigers til jul, og som jeg synes er såååå søtt :) Veldig glad i de motivene. Ellers synes jeg at grønnfargen i papiret er veldig pent, og passet godt sammen med de lilla- og burgunderfargene jeg brukte i båndene og motivet (båndene er i ulike lillasjatteringer, selv om det kanskje ikke synes så godt på bildet).

Så, da fikk jeg smyget (er det noe som heter det?) inn dette innlegget mens jeg overfører data fra jobbmaskina til minnepinnen. For ja, jeg har så mye å gjøre på jobben for tiden, og skal på brekurs om en uke, så da må det bli jobbing på 2. pinsedag. Når alle andre sitter ute i sola og koser seg. Jada.. og neida. Ikke bitter.. :P Så håper jeg du har en fantastisk dag, og slipper å sitte inne å skrive om forurensning i barnehager ;)

Takk for at du tok turen innom.

Én kommentar

Gunnhild

16.06.2011 kl.15:17

Takk for fint kort og gave, absolutt plusspoeng for personlig overrekkelse! :D

Skriv en ny kommentar

hits