Bilde/kort av Emmy

Nå var det en bursdag igjen, så da har jeg selvfølgelig laget kort :) Det ble et bilde mer enn et kort denne gangen. Jeg ville ha med et bilde av Emmy, og da ble et lite kort litt lite. Mitt første bildebilde. Jeg har brukt noen av de utrolig nydelige tingene jeg vant i julekalenderen på Casakreativ (jeg fikk sommerfugler, fugler, flotte pyntegrener og blomster :) og både "grenen" med rosa gjennomsiktige dråper på og blomstene var en del av premien. Synes bakgrunnsarket var så fint og vanskelig å klippe opp uten at det gikk ut over mønsteret, så det passet helt perfekt til et slikt bilde.

Hva synes dere?

Jeg hadde også håpet at jeg ble ferdig med sjalet jeg skulle gi i bursdagsgave, men det ble jeg jo ikke. Men det kommer :) Jeg har heklet 55 ruter og 11 trekanter, så det gjenstår bare å hekle dem sammen så er det et sjal ;) og ja, det har gått ut over strikking av jakka mi, men det skal bli prioritert fremover. Jeg må jo bli ferdig til våren!

Tusen takk for at du tittet innom, så håper jeg at du også har hatt en flott helg med sol og varme :)

3 kommentarer

Hilde

07.02.2011 kl.11:47

Fin sommerstemning i kortet, synes jeg! Og du har jo heklet masse, det er jo en god del arbeid! Hun blir nok glad når hun får det, skal du se :) Og jeg skjønte hvem det var til, det er det kanskje ikke alle andre som gjør? :)

Emma

09.02.2011 kl.20:56

veldig fint kort med fine farger :) jeg skjønte og hvem det var til da ;P jeg har begynt å strikke "vm votten" men har forlagt den et eller annet sted i huset etter at jeg ryddet for å rive skap og sparkle litt i gjesterommet... ... ... jah... ... ...

Hilde

11.02.2011 kl.14:11

Jotakk! Du har allerede sett orkideen, det var en av de tre mamma kjøpte til meg på Ikea på bursdagen! Den eneste av dem som fortsatt har blomster. Gleder meg til å se deg og alle sammen på turen helga! :) Klem

Skriv en ny kommentar

hits