Skolesekk :)

I går var jeg i kjempekoselige bursdag hos Sunniva som fikk denne lille ranselen med penger i i gave :)

Ranselen er laget av en sjablong jeg fikk av min tante sammen med masse annet snacks her i høst. Snill snill tante :) Jeg likte den godt, og kommer nok til å bruke den mer (skal få tatt bilde av den etter hvert :). Arket jeg har brukt fikk jeg på mandag i en forundringspakke jeg kjøpte på panduro.no. Masse masse fint. Jeg ble riktig så glad! Så mye fint til 99 kr!!!Så får vi se om jeg får brukt noe av det. Litt julepapir var det der, og. Kanskje det blir noen julekort? Til nå har jeg desverre ikke laget noen, men det kan jo hende det kommer noen etter hvert.

Men, noe jeg har laget i dag er julekuvertbrikker. Jeg har brukt decopage og juleservietter på hvite enkle kuvertbrikker av bomull. De har ikke helt tørket enda, men bilde kommer snart!

Håper alle har hatt en flott helg, det har i hvertfall jeg. Litt rydding og støvsuging i går med bursdag på kvelden, og bare kosedag i dag. Jeg har sett A Christmas Carol (som jeg kjøpte på julehandel forrige fredag), laget kuverbrikker, strikket, gått tur og laget pai - ikke noe stress. Deilig :)

Takk for at du titter innom :)

2 kommentarer

Hilde

07.12.2010 kl.21:51

Hei snuppe 2! Bilder, ja.. vi måtte jo låne pc-skjermen som TV-skjerm, men det er jo fikset nå.. ja, skal prøve å få til litt bilder igjen, jeg. Er bare ikke så veldig inspirert om dagen til noe som helst, som du jo vet.

Var med Siri i Korketrekkeren i dag da, det var kaldt, men gøy! Vi er superkjappe på kjelke! :D

Emma Nielsen

15.12.2010 kl.14:43

Denne var fin! Kanskje jeg kan låne malen og tegne av en gang? Jeg strikker og strikker for tiden, men det er mulig at gava di må blir en *gjør deet ferdig selv* gave eller en *romjulsgave*... alt ettersom hvor flink jeg er til å hekle... hehe... je nå tenker jeg du lurer fælt!

Skriv en ny kommentar

hits