Øyvind hadde bursdag

sånn i slutten av september. Jaja.. jeg er treig!

Men nå var det litt godt å sette seg ned. Nå har jeg vært på tur hele uka. På tirsdag var jeg på teknakurs om å tale i forsamlinger (4 timer, men faktisk ganske spennende..), i går var vi på besøk hos Hildesnuppa og i dag måtte jeg jobbe lenge. Også skjer det noe hver helg for tida, så hobbyfronten lider litt akkurat nå. Forrige helg var det råtten fisk og fermentert potet med superhyggelige mennesker. Denne helgen er det utetur (gapahuktur :) med supre mennesker, og neste helg..hm.. da har jeg INGEN PLANER!!! Kanskje jeg kan få gjort noe spennende? Vi får se. Men, jeg klager ikke. Jeg har det ganske så bra, og nå snør det også :D:D:D

Og da tenkte jeg jeg skulle vise bursdagskortet min lillebror fikk til sin 20 års dag (tenk det. 20 år!). Jeg tegna det selv, og ble inspirert av høstbladene som flagra akkurat da. Jeg synes det passet ham :)Og nå har jeg fått en ny liten julegaveide (som innebærer strikkepinner og garn) så får dere sikkert titte på det etter hvert (1,5 måned til ;).

Håper du også koser dere med snøen, eller eventuelt foran peisen :) Takk for at du tok turen innom!

Én kommentar

Hilde

11.11.2010 kl.21:24

Morsomt kort, ja! Foran peisen, du.. her i snøføyka hadde det vært fint med litt ved, spesielt siden den ene radiatoren her driver og tar sikringene :S Ordner seg vel, jeg har ikke fryst ihjel ennå! :)

Sv: Planten ser ganske slik ut, ja. Det var et tre som var høyere enn meg, i Botanisk Hage. Noen rakler hadde søte, hvite blomster, dette på bildet var et mellomstadium, og så kom det svarte bær på dem. Men jeg husker ikke hva treet het.. morsomt, i alle fall! Og takk for besøket i går, dere er hjertelig velkomne igjen!

Skriv en ny kommentar

hits