Enda et bursdagskort

Som sagt tidligere har det vært en del bursdager i det siste, og da ville jeg vise fram bursdagskortet jeg ga til min far forrige lørdag. Prøvde å lage et kort som passet til en godt voksen mann denne gangen (uten søte engler og sukkersøt blåfarge :P ). Synes det ble ganske fint, jeg (men man ser jo at det er jeg som har tatt bildet, og ikke min kjære :s )Ellers er ting fortsatt ganske stressende for tiden. Har fått mye mer ansvar etter sommerjobben, og er nå prosjektansvarlig på flere prosjekter. Skummelt! Har derfor mer enn nok å gjøre, og har også planer om å følge miljøgeologi på UiO. Vi får vel se hvor lenge jeg holder ut, hehe.. Denne uka har jeg vært ganske mye borte, så har allerede opparbeidet meg en del overtid. Det kommer for så vidt godt med, for jeg er bedt med på firmabonustur til Provance om to uker :D Gleder meg. Også kommer brodern fra Canada, så de neste ukene blir hektiske på alle fronter, men jeg har planer om å raska på med jakka jeg holder på å strikke, samt at jeg har flere bursdagskort på lur, så bare å stikke innom sida mi innimellom. Da blir jeg glad :)

Ha en strålende og trivelig kveld!

Takk for titten!

2 kommentarer

Liv Blørstad Kiland

27.08.2010 kl.20:49

Hah - den ungdommen! Firmabonustur til Provence!!!!

Nå har jeg jobbet trutt og seigt i 28 år, og ingen har noensinne tilbudt en tur til noe som ligner på Provence. Må ha valgt feil yrke, det er klart.

Fint kort, og kos deg i Provence :-)

Hils Trygve og si jeg fant bildet av lysekrona på Flickr. Enormt fint, og ingen skulle tro det var en lampe til kr.498,- på Ellos....

Det dukker nok opp på bloggen min en gang.

Liv Blørstad Kiland

27.08.2010 kl.20:56

Og forresten - gratulerer med fortsatt jobb og prosjekt. Det er ikke skummelt, det er tegn på tillit og tiltro. Hva er det de sier en den derre reklamen - because I'm worth it!

De prosjektene kommer helt sikkert til å gå så det suser :-)

Skriv en ny kommentar

hits