Bursdagskort i rosa og blått

I dag tenkte jeg jeg skulle vise kortet jeg lagde til bursdagen til Gunnhild forrige søndag. Jeg pakket også inn gavene i esker med bånd og lagde litt pynt på som jeg synes ble veldig kreativt til meg å være (som regel pakker jeg inn med papir og bånd og det blir sjelden pent), men det tok jeg jo selvfølgelig aldri bilde av.. men, her kommer i hvertfall bursdagskortet :)Jeg likte veldig godt det dyprosa papiret jeg har brukt som bakgrunn. Det ble kjøpt på Søstrene Grene for en stund siden, så det er vel ikke så stor sannsynlighet for at jeg finner det igjen :( Denne gangen brukte jeg bare to farger (hvis du ser bort fra kanten og fargen på vaskebjørnene ;) og synes det ble veldig fint. Bør gjøre det litt oftere. Den svarte bakgrunnen er forresten silkepapir, og det var fryktelig vanskelig å få fint når jeg klippet i det. Erfaring til senere ;)

Jupps, men da har dere fått sett og da må jeg fortsette med masteroppgaven. Var og snakket med veileder i dag og fikk litt tips til fler ting jeg bør ha med i teorien. Så nå har jeg vært på biblioteket og lånt et par bøker til (har bare ørten fra før..) og kommer sikkert til å bli her resten av dagen.. men, da håper jeg oppgaven blir bra :D Store planer om å levere på enten lørdag eller senest søndag, så da må jeg bare stå på da. Skal bli superdigg å bli ferdig, ikke minst fordi skuldrene mine er helt ødelagte etter mange og lange timer med lesing og foran dataskjerm i det siste.

Og, helt til slutt. Ta en tur innom oppmuntringslua på facebook og bli inspirert til å lage luer til kreftpasienter rundt om i Norge :D Hvis du er usikker så bør du se lenger ned i bloggen min, der har jeg lagt inn et lite bilde av en lue jeg hekla til kreftavdelingen på St.Olavs hospital :)Én kommentar

Emma

08.09.2010 kl.19:54

Har du sent inn lue?

Skriv en ny kommentar

hits