Bursdagskort

I forrige uke fikk jeg endelig laget litt kort igjen. Det var en stund siden sist, gitt. Og i dag vil jeg vise bursdagskortet onkel Arne fikk til bursdagen sin.Jeg synes det ble enkelt og søtt :) Det grønne papiret kjøpte jeg på loppemarked nær Bergen for noen år siden for en slikk og ingenting. Fornøyd med det, må jeg si! Kanskje litt i grønneste laget til det meste, men synes det passet godt til det rosa/ferskenfargede mønsterpapiret. Det kjøpte jeg i Canada i 2008, mens bildet er et glansbilde jeg fant på salg hos Norli etter jul. Jeg synes bildet passet så godt inn, og ga kortet et rolig og koselig uttrykk.

Dette gjør jeg da midt i teoriskriving til masteren, men siden det går litt treigt og jeg synes det er litt vanskelig å skrive til tider så kunne jeg likeså godt legge inn et innlegg her :) Ellers holder jeg fortsatt på med skjerfet til kjæresten. Ikke så lenge igjen før det er ferdig nå, håper jeg, så det kommer nok hit etterhvert det og.

Å, det glemte jeg nesten. Jeg fant en strikkeoppskrift på brudekjole her i stad (sånn, når vi snakker om å gjøre andre ting enn masterskriving). Oppskriften er nesten nederst på siden. Det hørtes litt gøy ut, men for et arbeid! Også for å bruke den EN dag.. men.. det hadde vært litt morsomt da.. Tror aldri det kommer til å skje at jeg gjør det, men dere kan jo ta en titt. Kanskje noen er gale nok til å prøve seg :)

Mange klemmer og ha en fortsatt strålende tirsdag

2 kommentarer

Hilde

16.03.2010 kl.20:04

Hehe, for et kjekt prosjekt, den brudekjolen der.. synd bildet ikke var litt større, da, selv om jeg åpna PDF-en og allting. :)

Liv

16.03.2010 kl.20:56

Nå er det slik at Tone i allle fall i perioder har vært et råskinn til å strikke, så hvem vet hva hun kan finne på for å sikre seg en helt ekte svigerdatter....!!!!

Skriv en ny kommentar

hits