Bursdagskort

Hei igjen!
Nå er det visst en stund siden jeg har lagt inn noe her, men det har vært veldig travelt den siste tiden med OL (!), hytteturer, og skole. Nå har jeg i tillegg blitt syk igjen, så jeg har ikke fått produsert all verdens de siste ukene. Jeg tenkte derfor jeg kunne legge ut kortet tante Elin fikk til bursdagen sin (også håper jeg det ikke gjør noe at jeg legger det ut ;). Det ble enkelt, men jeg synes ofte det er ganske fint. Man må ikke alltid ha mye stæsj på kortene for at de skal bli pene, ikke sant? Sommerfulgen og mønsterborden har jeg kjøpt på Panduro og selve kortet/konvolutten er kjøpt i Brussel.Jeg holder for tiden på med et skjærf til kjæresten, og det tar sin tid (også en grunn til at jeg ikke har laget så mye nytt i det siste). Nå har det jo vært litt OL å se på, og da er det jo veldig fint å sitte med strikketøyet så jeg har vel kommet ca. 40 cm på vei tror jeg, men fortsatt langt igjen.. Har vært på hyttetur de to siste helgene, og da får jeg ikke gjort så mye. Siri og jeg kom på 2. plass i fem-kampen nå i helgen, og er veldig fornøyd med det. Vi var rett og slett nest best, og fikk dermed vandreskia. Vi er flinke :D

Men nå må jeg vel komme meg på lab. Kom til skolen halv 12 (var hos fysioterapaut til halv 11..), og har ikke fått gjort noe særlig fornuftig før nå. Er ganske sliten og slapp, og det er fryktelig vanskelig å drikke vann, så ting er ikke helt optimale i dag.. men skal prøve å gjøre i stand til forsøk i morgen. Det skal jeg klare!

En liten tanke: Jeg var innom den nyåpna butikken til Søstrene Grene i byen i dag. Veldig mye fint og billig + veldig mye unyttig. Mye der jeg kunne tenkt meg (jeg kjøpte ingenting, altså), men da jeg gikk rundt og så på alt det håndlagete papiret til en slikk og ingenting og alle trekrukkene, boksene og lekene så tenkte jeg på den stakkars naturen vi lever i og de på den andre siden av verden som kanskje ikke får så mye igjen for det om jeg kjøper de fantastiske lilla silketørklene som jeg på ingen måte har bruk for. Er det noen som vet noe om det? Jeg har prøvd å lete opp Søstrene Grene på nettet for å se deres miljøprofil/politikk, men der står det mest om forretningsideen og at utseende har mye å si. Det var lite merking, og jeg fant ikke en eneste "made in". Siden det var så veeeeeldig billig begynte jeg jo å lure litt. Kan jo spørre betjeningen neste gang jeg er innom, selvfølgelig. Og, jeg må få legge til at det var veldig positivt at mange av varene var uten embalasje :) Det var dagens lille etikkrefleksjon, så får jeg komme meg av gårde til labben da.

Mange klemmer fra meg


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits