Bursdagskort til mamma

Nå kan jeg jo legge ut kortet mamma fikk til bursdagen sin :) Jeg lagde broderiet for lenge siden, og mamma eller pappa fikk det som bokmerke en gang i tiden. Når jeg var hjemme i jula fant jeg det igjen i en skuff, så jeg tenkte jeg kunne bruke det til noe mer fornuftig. Det ble da til dette kortet. Hun fikk det for en stund siden, når hun var her oppe på jobb.Det ble kanskje litt rart med blomsten nede i venstre hjørnet, men det ble så nakent uten. Desverre fikk ikke mamma bursdagsgaven sin i samme slengen, siden den ikke var mulig å ta med på flyet (så selv ikke når jeg kom hjem forrige helg fikk hun gaven :( MEN hun kommer oppover i mars, så da får vi prøve igjen (det vil derfor ikke komme noe bilde av bursdagsgaven før hun har fått den..). Neste prosjekt er et skjerf til Trygve, men det vil nok ta litt mer tid.

Ellers går det fortsatt i skole her i gården. Satte opp en stoooor skjerm på lesesalen i går, så nå kan jeg jobbe med excel uten å bli gal! (Har du prøvd å jobbe med mange tall og grafer på en 13" skjerm? Det er ikke anbeflalelig). Og i dag kom jeg endelig litt i sving med skrivingen, og er nå ca. 1/3 på vei med teorien i oppgaven min. Jippi! Jeg fikk litt motet tilbake når det gikk så fint på slutten av dagen i dag, selv om resultatene mine har gått litt på trynet i det siste.. Jeg har derimot ikke trent, siden jeg ikke gikk hjem før 18.30 i dag. Det får jeg derfor ta i morgen.

Med det vil jeg ønske alle en riktig god kveld med OL-sølv i utfor, bronse til 10 kmdamen og forhåpentligvis gull for langrennsherren :D

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits